Hjem

Lafinto AS

Lafinto AS er spesialist på ombygging av minibusser og varebiler. Vi leverer skreddersydde løsninger for service-biler og andre nyttekjøretøyer. Lafinto AS ble etablert i 1988 i Fredrikstad med gründere som har lang erfaring innen bilutstyrsbransjen.

Mer om Lafinto

Pressemelding

Samarbeidet med ISS - 2021

ISS Lafinto

Vi har tidligere samarbeidet godt med ISS og gleder oss derfor veldig til å gjenoppta samarbeidet i 2021. Med dette befester Lafinto seg som en ledende aktør med konseptet «One Stop shop» på de største bilflåtene i landet. Vi ser at rask leveranse, hurtig kvalitet sikker montering og god kommunikasjonen er avgjørende når avtaler er av denne størrelsen. Vi takker for tilliten og gleder oss stort til oppstarten.

"Sier kundeansvarlig Fredrik Valestrand"

En ny og tung aktør har "parkert" sine påbyggingsavtaler hos Lafinto i Fredrikstad,

Pressemelding

Strategisk og målrettet arbeid gir resultater. Vi setter utrolig stor pris på tilliten Renault Trucks gir oss med denne avtalen! Vi gleder oss stort til  samarbeidet! 

"Stian Justsen Skapbil-ansvarlig Lafinto AS"

I Samarbeid med:

opel peugot nissan peugot mb ssangyong chevrolet

Kontakt oss

Sentralbord: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
ukedager 0800-1600.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Lafinto AS
Postboks 44
1662 ROLVSØY

Lafinto AS

Besøksadresse:
Vallehellene 11
1664 Rolvsøy
Se Kart ...