Aktuelt

ISS Lafinto

Vi har tidligere samarbeidet godt med ISS og gleder oss derfor veldig til å gjenoppta samarbeidet i 2021. Med dette befester Lafinto seg som en ledende aktør med konseptet «One Stop shop» på de største bilflåtene i landet. Vi ser at rask leveranse, hurtig kvalitet sikker montering og god kommunikasjonen er avgjørende når avtaler er av denne størrelsen. Vi takker for tilliten og gleder oss stort til oppstarten.

"Sier kundeansvarlig Fredrik Valestrand"

pressemelding lafinto LeasePlan

Lafinto AS har nylig inngått et leverandørsamarbeid med LeasePlan Norge AS.
Lafinto har spesialisert seg på praktisk og skreddersydd ombygging av yrkesbiler i lang tid og opparbeidet seg et meget sterkt merkenavn i bransjen.
LeasePlan er en av verdens ledende bedrifter innen leasing med over 1,8 millioner biler i mer enn 30 land. Lafinto blir nå leverandør til LeasePlan Norge på skap, kjøl-/frysløsninger og serviceinnredning System Edstrøm til varebiler.

Dette er virkelig en stor og spennende avtale for oss! sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS. Basert på både vår omfattende produktportefølje og vår lange erfaring med ombygg skal Lafinto bistå LeasePlan med å skreddersy riktige løsninger for deres varebilkunder. Vi gleder oss til å starte dette samarbeidet! konkluderer han.

Pressemelding

Strategisk og målrettet arbeid gir resultater. Vi setter utrolig stor pris på tilliten Renault Trucks gir oss med denne avtalen! Vi gleder oss stort til  samarbeidet! 

"Stian Justsen Skapbil-ansvarlig Lafinto AS"

Lafinto AS har i dag 28.08 inngått avtale om at PEBE AB er vår nye leverandør av setetrekk.

Info SOME Mobile samarbeid

Mobile AS med over 30 forhandlere og 100 selgere er uten tvil en veldig spennende samarbeidspartner å få!
Vi gleder oss til å starte å utvikle samarbeidet.

"sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS."

Teamwork for en mer effektive drive på veien...

Les mer om Lafinto i vår brosjyre

bilde.hjemmeside.facebook

Lafinto har gjennom mange år spesialisert seg på skreddersydd ombygging av yrkesbiler og har opparbeidet seg et meget sterkt merkenavn i bransjen. «Tilbehøret som Lafinto skal levere er blant annet serviceinnredning, lysutstyr og andre el-artikler.

Vårt lange og tette samarbeid med Bertel O Steen var avgjørende for å bli leverandør på dette anbudet. Vi er stolte av å få delta på enda en stor avtale sammen med deres flåteavdeling.

På denne avtalen vinner vi nok mye på grunn av vår «One-Stop-Shop» visjon der alt arbeidet blir utført på eget «hus» hos Lafinto. Vi skal levere alt fra innredning, til dekor og kjørebok. Dette gjør det enkelt for både Statnett og Bertel O Steen!
"sier salgssjef Jarl André Lindvig ved Lafinto AS."

Varmt om vinteren med Bilvarmer Eber

Familiens beste venn
Behagelig varme for personbiler,
nyttekjøretøy og båter

facebbokbilde 1000

Vi setter veldig stor pris på at Renault Norge velger Lafinto og System Edstrøm som leverandør på vareinnredning. Vi gleder stort til samarbeidet.


 

Moderne varebiler har all komfort og kjøreopplevelse som en vanlig personbil.

Kontakt oss

Sentralbord: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
ukedager 0800-1600.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Lafinto AS
Postboks 44
1662 ROLVSØY

Lafinto AS

Besøksadresse:
Vallehellene 11
1664 Rolvsøy
Se Kart ...